Woonwensenopmaat

Maak kennis met Charles van Kruijsbergen

Het gezicht van Charlie's

Charles van Kruijsbergen is een professional met passie voor zijn vak.

Als oprichter en drijfveer achter Charlie's is Charles nauw betrokken bij het productieproces, waarbij zijn oog voor maatwerk, detail en afwerking direct is terug te zien in de kwaliteit van de geleverde meubelen.

Zorgvuldig gekozen partners

Dankzij een groot netwerk van partners en leveranciers in de meubel- en interieurbranche weet Charles altijd de juiste samenstelling van meubilair te vinden die past bij uw collectie én bij de woonwensen van uw klant.

Hij kan daarbij terugvallen op een breed assortiment van meubels, geleverd door;

Uw winkel

Charles kennis van meubels, interieurstijlen en materialen in combinatie met jarenlange ervaring, maken hem een collegiale partner die u helpt bij het inrichten van de verschillende stijlkamers in uw winkel.

Maatwerk, kwaliteit en vakmanschap

Charles maakt voor iedere winkel en ieder interieur een perfecte vertaalslag van de woonwensen van uw klant naar de juiste combinatie van materialen, vormen, kleuren en afwerking, zonder daarbij zijn kernwaarden kwaliteit en vakmanschap uit het oog te verliezen.

Woonwensen

Ongeacht de woonwensen van uw klant; Charles helpt u bij het vinden van de gewenste uitstraling en sfeer, zodat er een balans ontstaat in de leefomgeving van uw klanten en zij zich altijd thuis zullen voelen.

Kennismaken met Charles?

Portretfoto Charles van Kruijsbergen

U kunt mij altijd bellen

Aarzelt u niet contact met mij op te nemen. Ik denk graag met u mee!

Mijn telefoonnummer: +31 (6) 20 631 128

U mag mij ook een e-mail sturen.